tip top bet

Berang dituduh curi pisang, lelaki tetak jiran sehingga maut... Usaha mengesan giat dijalankan

Kecederaan parah punca mangsa maut di tempat kejadian. -Gambar hiasan

AKIBAT perselisihan faham tentang kes kecurian pisang, seorang 💙lelaki berusia 50 tahun bertindak menetak jirannya yang juga warga emas wanita🍸 sehingga maut tanpa mendapatkan penjelasan secara terperinci.

Ketua Kampung di kawasan itu, Yusuf mendedahkan kejadian berlaku kerana suspek berang apabila dituduh oleh mangsa, Nur Halimah, 65.
Tambahnya, suspek yang tidak dapat menerima dakwaan bertindak menetak Halimah sejurus tiba di rumah mangsa pada Rabu lalu. Mangsa disahkan maut di tempat kejadian akibat kecederaan parah yang dialami. Ketua Perhubungan Awam Polis Probolinggo, Indonesia, Inspektor Merdhania Pravita Shanty berkata, pihaknya kini dalam operasi mengesan suspek yang melarikan diri ke kawasan ladang berdekatan. "Kami sudah melakukan pencarian di ladang penduduk setempat, namun masih tidak dapat mengesan suspek kerana lokasi dia melarikan diri agak sukar dicari.

“Proses siasatan masih dijalankan dan pihak kami akan memberi laporan lanjut nanti,” kata Vita. -Detik

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di , dan

Artikel Lain

Dengan mengambil bahagian dalam kaji selidik ini, ia bermakna anda bersetuju dengan tip top bet:terma dan syarat yang ditetapkan.