tip top bet

Viral

Pesakit lelaki ‘tewas’ kepada pujuka💜n aunty India, menangis sambil disuap makan! Wanita dedah butir perbualan

MOMEN mengharukan seorang aunty India ꩵsuapkan makanan 🦹kepada pesakit strok tanpa pelawat.

Tak tahan sara suami suka lompat kerja, isteri ಞmakin membuak-buak nak cerai mentua masih back up anak

SUAMI mula berubah sikap walaupun baru sahaja b🌠erumah ta🌳ngga.

40 tahun bersahabat, geng acik-acik lepas geram travel bersa🐲ma! Anak-anak dah besar, ada ‘berd🍬eret’ tempat nak pergi

GENG makcik-makcik pun nak healing juga macam orang muda, y𓄧ang penting 'sekepala'!

Gaji isღteri makin tinggi tapi banyak belanja famili sendiri, suami anggap keluarga mentua biawak hidup

RUMAH tangga yang dibina selama 10 tahun berdepan masala📖h gara-ga𒊎ra kenaikan gaji suami isteri.

Ustaz terdetik rasa sedih urus jenazah meninggal ketika bekerja! ജBimbang d💮iri sendiri sibuk kejar duniawi

SEORANG ustaz berasa sedih apabila diberitahu mayat y💫ang perlu diuruskannya meninggal ketika bekerja.

Ibu hamil lama berdiri, tumpang berteduh di khemah penja𒐪ja! Pemuda tak sa💯nggup tengok, terus redah hujan hulur kerusi

DI tengah acaraꦓ keramaian, nampaknya hanya pemuda ini sedar seorang ibu hamil perlu di🐻bantu.

Masjid simpan memori indah dengan 'kawan lelaki’, wanita tinggalkan hadiah untuk ‘mentua tak jadi’ di ruang solat💖

NURUL berharap ind🎀ividu yang 💖mengambil hadiah tersebut untuk menggunakannya dengan baik.

Anak Perlis berhijrah sebab tak banyak peluang, pekerjaan tak sesuai kelayakan! Netizen dakwa kalau nak kerja j🍰uga kabel kena kuat

PELUANG pekerjaan di Pe𒊎rlis terhad dan penjawat awam hanya ada 1,20💎0 orang sahaja.

Rupanya konsep ‘childfree’ makin popular di Malaysia, kahwin tꦺapi tak mahu anak... Suami isteri rasa serabut jika ada zuriat!

RUPANYA perkahwinan chil𓆉dfree bukan sesuatu yang baharu di Malaysia ♒dan ia sudah menjadi amalan ramai.