tip top bet

Nikita Mirzani tak setuju cadangan presiden mahu bawa masuk pelarian Palestin, minta bantu rakyat Indonesia dahulu... “Boleh letak seorang rumah saya”

Nikita meminta perancangan tersebut dipertimbangkan.

PELAKON Nikita Mirzani tidak berse🌌tuju dengan cadangan Presiden Indonesia iaitu Prabowo Subian💧to untuk membawa masuk 1,000 orang pelarian Palestin ke Indonesia.

Kata Nikita atau Nikita Mirzani Mawardi, 38, ramai rakyat di negaranya lebih susah dan perlu diberikan perhatian oleh kerajaan.
“Saya sarankan daripada kita menampung rakyat dari Palestin, lebih baik kita urus sendiri rakyat Indonesia yang masih miskin.

Copy of Untitled (73)

Nikita berkongsi pendapatnya menerusi sebuah hantaran di InstaStory.

“Terutamanya mereka yang di kawasan terpencil, nak makan pun susah! Setiap hari hanya makan mi segera sehingga perut membusung kerana kelaparan. “Perut saja yang besar tapi tangan dan kaki semua tinggal tulang saja,” katanya menerusi hantaran di InstaStory. Nikita berpendapat sikap simpati yang ditunjukkan perlu berpada-pada dan jangan berlebihan sehingga merugikan negara.

ARTIKEL BERKAITAN: Terlebih manja macam budak-budak, punca Rizky Irmansyah putus dengan Nikita Mirzani

ARTIKEL BERKAITAN: Bekas kekasih curang dengan puluhan wanita, Nikita Mirzani sanggup mati daripada kembali ke pangkuan Rizky Irmansyah

Menurutnya, kerajaan Indonesia perlu mengambil iktibar terhadap apa yang berlaku dengan pelarian Rohingya sebelum ini. “Nak letak di mana pelarian itu semua? Kita boleh bersimpati dan bantuan pun sudah kita salurkan untuk mereka. Sudah ramai orang yang ambil berat tentang mereka. “Saya harap dipertimbangkan semula perancangan tersebut, kita sudah lihat apa yang terjadi ketika kita bawa masuk warga Rohingya dulu,” jelasnya.

Copy of Untitled (74)

Nikita percaya lebih ramai rakyat Indonesia yang miskin.

Dalam pada itu, pelakon itu sempat berseloroh sekiranya perancangan itu masih diteruskan, dia hanya mengalu-alukan kehadiran pelarian Palestin yang kacak sahaja ke rumahnya. “Kalau betul mahu dibawa masuk, nak letak mereka dimana? Di Kota Senayan? Bolehlah letak seorang di rumah saya tapi pastikan yang kacak," katanya. Sebelum ini, Prabowo mengumumkan Indonesia bersedia membawa masuk dan merawat 1,000 pelarian Palestin di hospital tempatan pada 1 Jun lalu.

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di dan

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Lain

Dengan mengambil bahagian dalam kaji selidik ini, ia bermakna anda bersetuju dengan tip top bet:terma dan syarat yang ditetapkan.

{bet vision}|{tip top bet}|{365 bet}|{naga bet}|{twc bet}|{we88 bet}|{solar bet}|{st bet}|{4d jackpot system bet cost}|{one more bet}|